Lente-wandeling Villa Joep

Home » Evenement » Lente-wandeling Villa Joep

Datum/Tijd
Date(s) - 19/04/2020
08:00 - 12:00

Locatie
Vitesse Delft

Categorieën


Lente-wandeling voor Villa Joep

In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders.

De herfst- en winterwandelingen zijn succesvol verlopen, de volgende wandelingen zijn gepland op 19 april 2020 en 12 juli 2020. U kunt een keuze maken, maar natuurlijk ook nog op beide data deelnemen. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). De wandeling van 25 kilometer is nieuw en dat biedt de mogelijkheid om de prachtige Tanthofkade ook in een wandeling op te nemen! De wandelaars komen wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het (vernieuwde) clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van N. Praagman. Na aanmelding via deze link en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.