Recreatiekaart

Home » Diensten » Recreatie » Recreatiekaart

Recreatiekaart “Stilte naast de Stad”

Iedereen die het Midden-Delflandgebied wil verkennen, kan op stap met de nieuwe recreatiekaart Stilte naast de Stad.

De eerste versie van de kaart dateert uit 2002 en in 2016 volgde een update. Het werd dus tijd voor een nieuw jasje. Het is een prachtige kaart geworden, een gezamenlijk initiatief van de Midden-Delfland Vereniging en Vockestaert.

Informatieve streekkaart
Heeft u trek in een heerlijk product uit de streek of wilt u de boer op? Zin een terrasje voor een hapje of drankje met uitzicht over de polders? Logeren, kamperen of een mooie vaartocht maken? Het is allemaal mogelijk in Midden-Delfland! Ondernemers in het Midden-Delflandgebied zetten hun bedrijf letterlijk op de kaart. Bovendien zijn alle fietsknooppunten opgenomen en is de tekst gedeeltelijk in het Engels.

Fotowedstrijd
Eind vorig jaar is een fotowedstrijd uitgeschreven voor kinderen tussen 10 en 12 jaar oud over ‘jouw’ Midden-Delfland. De winnende foto, gemaakt door Roos Dijkshoorn uit Maasland, en de beste foto’s van andere fotografen zijn op de kaart opgenomen.

 

Gratis verkrijgbaar
Wilt u als ondernemer of bezoeker van het gebied de kaart ontvangen? Ze zijn gratis en op afspraak af te halen bij Vockestaert (info@vockestaert.nl, 015-3807112) of de Midden-Delfland Vereniging, (secretariaat@middendelflandvereniging.nl, 06-42105407). U Kunt hem ook bestellen via de webshop van de Midden-Delflandvereniging en natuurlijk zijn ze gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende ondernemers, (andere) toeristische punten en VVV’s.

U kunt de kaart hier downloaden.

Wij wensen u veel plezier met de kaart en het verkennen van mooi Midden-Delfland!

De recreatiekaart is tot stand gekomen door samenwerking met PUUUR Midden-Delfland en met een financiële bijdrage van beheerstichting Loswal “De Bonnen” en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o..