4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

18 juli 2021 – Zomerwandeling

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en met inachtneming van de regels, zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! Zo lang de Coronamaatregelen nog van kracht zijn, ontvangt u na aanmelding per mail bericht over de maatregelen die wij nemen om ervoor te zorgen dat er veilig kan worden gewandeld, conform de richtlijnen van het RIVM. U kunt de wandeling bijv. ook een andere dag lopen. 

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De herfst-, winter en lentewandelingen van de editie 2020-2021 waren een groot succes: er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is een recordbedrag bereikt voor Villa Joep! De laatste wandeling vindt plaats op 18 juli 2021 (zomerwandeling). U kunt zich met onderstaand formulier inschrijven voor de wandeling.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Als de Coronaregels nog van kracht zijn, is het helaas niet mogelijk om, zoals gebruikelijk, langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D te wandelen voor een drankje en/of om de kudde te bezoeken. U zult zelf voor eten/drinken onderweg zorg moeten dragen.

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van N. Praagman. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.

We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel! foto: T. v.d. Meer

 

Inschrijfformulier:

Foto: Tiny v.d. Meer