4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

18 april 2021 – Lentewandeling

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en met inachtneming van de regels, zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! Mochten ten tijde van de volgende wandeling de Coronamaatregelen nog van kracht zijn, dan ontvangt u na aanmelding per mail bericht over de maatregelen die wij nemen om ervoor te zorgen dat er veilig kan worden gewandeld, conform de richtlijnen van het RIVM. U kunt de wandeling dan bijv. ook een andere dag lopen. 

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De eerste wandelingen van de nieuwe editie 2020-2021 waren een groot succes: er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is een recordbedrag bereikt voor Villa Joep! De andere wandelingen vinden plaats op 18 april 2021 en 18 juli 2021. U kunt zich met onderstaand formulier inschrijven voor één of meerdere wandelingen.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Mogelijke zullen we de routes aanpassen t.o.v. de voorgaande edities. De wandelaars komen wel weer langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van N. Praagman. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.

We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel! foto: T. v.d. Meer

 

Inschrijfformulier: