4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Wandelen voor het goede doel

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! Neemt u hierbij wel de geldende adviezen in acht. 

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag voor de strijd tegen kinderkanker bij elkaar gebracht!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De eerste wandeling van de nieuwe editie 2020-2021 staat in oktober gepland. Houd u onze site en facebook in de gaten wanneer de inschrijving van deze herfstwandeling start.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). De wandeling van 25 kilometer is nieuw en dat biedt de mogelijkheid om de prachtige Tanthofkade ook in een wandeling op te nemen! De wandelaars komen wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van N. Praagman. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.

We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel!