4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Ieder seizoen een wandeling

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en met inachtneming van de regels, zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! 

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De wandelingen 2020-2021 waren een groot succes: er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is een recordbedrag bereikt voor Villa Joep!

Het was mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Omdat de Coronaregels nog van kracht waren, was het helaas niet mogelijk om, zoals gebruikelijk, langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D te wandelen voor een drankje en/of om de kudde te bezoeken.

Als wij in seizoen 2021-2022 wederom wandelingen organiseren, komt de informatie hierover op deze pagina en via social media. Als u dan wilt deelnemen, kunt u het inschrijfformulier invullen, deze is nu gesloten.

Foto: Tiny v.d. Meer

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijfformulier: