Bloesem Fietstocht 2018, zaterdag 21 april

Home » Evenement » Bloesem Fietstocht 2018, zaterdag 21 april

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2018
13:30 - 16:30

Locatie
Boerderij Familie Dijkshoorn

Categorieën


Kom fietsen en genieten van de bloeiende fruitbomen.

De Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseert in samenwerking met Stichting Groenfonds Midden-Delfland een bloesem fietstocht van Maasland naar Vlaardingen.

Onderweg genieten van het unieke polderlandschap met bijzondere planten en weidevogels en natuurlijk van de, speciaal op deze dag, opengestelde boomgaarden.

We starten de middag om 13:30 uur met een drankje op de boerderij bij Kees en Nieske Dijkshoorn, Duifpolder 5 (3155 CA)  in Maasland. Hier volgt een rondleiding door de boomgaard met peren- en appelbomen.

Hierna vertrekken we per fiets naar richting Westgaag 1 (3155 DD) Maasland. Hier krijgt u een rondleiding door de boomgaard van Maarten Graveland.

Tot slot fietsen we naar de Zuidbuurt in Vlaardingen, Hoeve Avondrust. Hier heeft men een grote variatie aan bomen. Naast appels en peren ook kweeperen, mispels, pruimen, kersen en moerbei. Bij Hoeve Avondrust staat een drankje klaar.

In totaal is deze tocht 8 kilometer.
U hoeft zich niet aan te melden voor deze tocht en de toegang is gratis dankzij de bijdrage die het Groenfonds beschikbaar stelt aan de agrariër.