Wie wint fotowedstrijd over ‘jouw’ Midden-Delfland?

december 18, 2019

Hoe ziet ‘jouw’ Midden-Delfland eruit? Onder dat motto hebben tien scholieren tussen 10 en 12 jaar oud afgelopen zomer meegedaan aan een bijzondere fotowedstrijd. De winnaar en de winnende foto worden donderdagavond 16 januari bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in Ontmoetingscentrum Singelhof, Hofsingel 26 in Maasland.  Iedereen is daarbij van harte welkom. Aanvangstijd: 19.00 uur.

Initiatiefnemers van de fotowedstrijd zijn de Midden-Delfland Vereniging en Vockestaert vanwege plannen voor een vernieuwde herdruk van hun gezamenlijke recreatiekaart Stilte naast de Stad.

Workshop
Als voorbereiding op de fotowedstrijd volgden de basisscholieren een workshop die werd verzorgd door Ronald Bakker van Fotografie Ronald Bakker in De Lier en Sjaak van Houten van Fotoclub Maasland. Ze gingen daarna enthousiast aan het werk. Dat bleek wel uit de inzending van liefst 50 foto’s. Een vijfkoppige jury moest een keuze maken, een heel karwei maar het is gelukt!

Expositie
Naast familie en vrienden van de nieuwbakken fotografen zijn ook andere belangstellenden welkom bij de prijsuitreiking die rond 20.30 uur eindigt. De winnende foto en de mooiste/beste foto’s van alle andere deelnemers zullen nog enige tijd te zien zijn in Ontmoetingscentrum Singelhof. Check de openingstijden wel even bij het Ontmoetingscentrum (010-7004955) of Fotoclub Maasland.

Foto: Martin van Lokven, met dank aan Natuurmonumenten

linkedin