Wandeling door boerenland

augustus 04, 2023

Onze ‘Vliegende wandelpaden’ zijn een echte aanrader om te genieten van het weidse polderlandschap van Midden-Delfland. Ontdek dankzij de gastvrije boeren steeds weer een andere route door het boerenland, waar je normaal gesproken niet komt.

Dit keer een rondje van zo’n 16 km. die start bij het gemeentehuis in Schipluiden. De route voert u via de mooie Tanthofkade de polder in. Tijdens de wandeling betreedt u, via een speciaal voor de route geplaatst ponton over het water, het weiland van de familie Van der Ende. Via het Eco-aquaduct over de A4 wandelt u uiteindelijk weer terug naar Schipluiden. “Een waar avontuur door de polder,” aldus Vockestaert. “Dus wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht!”

Tot en met 27 augustus

De route, mede mogelijk gemaakt door St. Groenfonds Midden-Delfland, is opengesteld van dinsdag 8 augustus t/m zondag 27 augustus. Wandelaars zijn vrij om de wandeling op eigen gelegenheid te lopen. “Maar er zijn wel een paar aandachtspunten. Zo zijn honden en fietsen in het weiland niet toegestaan en vragen wij u zich aan de openstellingsdata te houden”, zo benadrukt Vockestaert. Klik hier voor de routebeschrijving en het kaartje van deze tijdelijke wandeling.

linkedin