Terugblik Boer zoekt hulp

november 04, 2019

 

 

 

 

 

Met goed gevoel kijken we terug op Boer zoekt hulp. Veel enthousiaste berichten nadat de helpers in de stallen zijn geweest en een ochtend of middag zich een boer/boerin gevoeld heeft.
Dit is ook te danken aan de inzet van onze boeren die hun huis en stallen open zetten om burgers te ontvangen, zelfs aan de keukentafel. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Groenfonds Midden-Delfland.

Hier een aantal reacties:

Wij willen u graag bedanken voor het organiseren van deze hele leuke dag! Wij hebben het erg naar ons zin gehad, en hopen dat het evenement nog eens terug keert!

Het was weer bereleuk vanochtend. Met als afsluiting een heerlijk ontbijt. Heel veel uitleg gekregen over het biologisch boeren, daar komt nog veel bij kijken. 
Ik kijk alweer uit naar de volgende keer. 

In reactie op onze deelname afgelopen zaterdag aan ‘boer zoekt hulp’ zouden we je nog graag laten weten dat we het super leerzaam hebben gevonden:
Echt ’n aparte ervaring om ‘in de put’ te mogen staan en mee te kunnen helpen, nou ja we deden onze best (…); tot dat moment geen idee hoe dat –het melken van toch een flink aantal koeien in een relatief korte tijd- in z’n werk gaat, echt met stijgende verbazing rond gekeken hoe dat op deze wijze in z’n werk gaat. Ken wel de verhalen en beelden vd melkrobots (Lely) en hoe dat er uit ziet maar dit was/is echt super handwerk en heel efficiënt.

 

linkedin