Polderspelmiddag bij de schapenboerderij

juni 27, 2017

Avontuurlijke polderspelmiddag bij schapenboerderij Vockestaert

In samenwerking met Wiebe Hillebrand van Lexthoen Events organiseert de Stichting Schaapskudde Vockestaert op zaterdag 8 juli 2017 van 12.00 tot ongeveer 16.00 uur een avontuurlijke polderspelmiddag voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Op het erf en de weilanden van schapenboerderij ‘Adrianushoeve’ dagen wij je uit. Ooit met een kano op het aquaduct gevaren? Nu kan het. Maar ook schieten met pijl en boog als een echte Robin Hood. Ga mee op survival over de rivier en speel boerengolf in het weiland. En wat denk je van schieten met een reuzenkatapult? Trek je polderkleren en stevige schoenen aan en doe mee!

Word jij één van de 75 kinderen met polderspeel ervaring?
Stuur dan een e-mail met je naam, adres en leeftijd naar n.praagman@gmail.com.
Om op tijd te kunnen beginnen verwachten wij je op zaterdag 8 juli om 11:45 bij de schapenboerderij. Neem je ouders mee als supporter. Of misschien vinden zij het wel fijn om met een kop koffie, thee of fris lekker lui van een afstandje toe te kijken.

Als je er toch een sportieve middag van maakt, kom dan lopend of met de fiets: de weggetjes bij de boerderij zijn smal en er is weinig parkeergelegenheid in de omgeving.

Stichting Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland, Woudweg 26, Schiedam
Deelname: € 2,- per kind.

Zien we je op 8 juli op de Adrianushoeve?

linkedin