Polderspelletjes-dag bij de Schaapskudde

mei 29, 2018
Polderspelletjes-dag bij de schaapsboerderij van Vockestaert

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert de Stichting Schaapskudde Vockestaert in samenwerking met Wiebe Hillebrand van Lexthoen Events een polderspelletjes-dag voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar bij de Schaapsboerderij de Adrianushoeve.

De activiteiten beginnen om 10:00 uur en het festijn duurt tot ongeveer 13:00 uur.

Ieder kind wordt in een (eigen) leeftijdsgroep opgenomen en elke groep doet vier spelletjes. Die spelletjes/activiteiten zijn:

Kanovaren op het aquaduct

Boogschieten

Survival over de rivier

Boerengolf in het weiland

Schieten met een reuzenkatapult

Kampvuur in het weiland

In totaal is er die middag plaats voor 100 kinderen, zorg er daarom voor dat je je snel aanmeldt, want vol is vol en je mag die dag alleen meedoen als je bij ons als deelnemer geregistreerd staat. De toegangsprijs is € 2,- per deelnemend kind. Wil je meedoen meld je dan aan door een e-mail met je naam, adres en leeftijd te sturen naar n.praagman@gmail.com

Kom vervolgens op zaterdag 30 juni om 9:45 bij de Schaapsboerderij aan de Woudweg 26 te Schiedam om je te melden. Iedereen tussen 6 en 12 jaar mag meedoen! Je leeftijd is echt belangrijk: ben je jonger dan zes of ouder dan twaalf dan mag je dit jaar nog niet of niet meer meedoen. Natuurlijk mogen je ouders meekomen om bij alle spelletjes te gaan kijken of om lekker lui onder het genot van een kopje thee of koffie jouw verrichtingen op afstand te volgen!

Wij hopen uiteraard op mooi weer en 100 kinderen die het leuk vinden om een dagje leuke spelletjes in de buitenlucht te doen en, dat natuurlijk ook, van de schapen en de lammetjes te genieten!

Kom als het even kan op de fiets of lopend want het is moeilijk autorijden op de smalle weggetjes naar de boerderij en er is maar weinig parkeergelegenheid in de omgeving van de boerderij! Zorg voor sportieve kleding en goed schoeisel!

Graag tot ziens bij Stichting Schaapskudde Vockestaert M-D, Woudweg 26, Schiedam op 30 juni! Klik hier voor een routebeschrijving naar de boerderij.

 

linkedin