Boer zoekt hulp reacties

november 07, 2016

Boer zoekt hulp was weer een groot succes.
Hieronder een paar van de reacties.

Het was fantastisch afgelopen zaterdag op Hoeve Windlust!!
Wat een super enthousiaste boer is boer Eric, en zijn vrouw Leny en dochter Rianne zijn ook super!!
Zelfs Opa & Oma waren even enthousiast!
Wat een ervaring was het voor mijn zoon Björn!! Maar ook voor mij zelf!! Ik zou zeggen: zeker voor herhaling vatbaar!!

We hebben het weer hartstikke leuk gehad! Het was vroeg, maar dat was ook weer bijzonder. De kinderen waren er ervan onder de indruk dat iedereen nog sliep. Het was bij ons voor helemaal stil totdat de ganzen ‘ aan’ gingen, in de verte een haan.
Het was leuk om lekker door de stront heen te banjeren. We hebben gemolken, het jongvee gevoerd, en stro neergelegd. En als laatste nog een ontbijt met de 2 gezinnen. De tafel stond vol met lekkers. Er is goed voor ons gezorgd!

Wij hebben een ongelooflijk leuke ochtend op de boerderij gehad. Aad heeft met heel veel geduld alles uitgelegd en ons bij alles betrokken. Het was zo leuk om mee te mogen werken! We hadden het geluk dat er net een kalfje geboren was. Het melk geven aan de kalfjes, voer scheppen voor de koeien, melken en natuurlijk stront schuiven. Het was allemaal even leuk! We hebben de ochtend afgesloten met een gezellig ontbijt met Marjan en Aad. Wat een gastvrijheid om ons zo helemaal mee te laten beleven hoe het leven er voor hun uitziet. Bedankt dat jullie dit organiseren!

Deze dag is mogelijk gemaakt door het Groenfonds Midden-Delfland.logo groenfonds

linkedin