4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Ieder seizoen een wandeling

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) organiseren Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en St. Schaapskudde Vockestaert 4-seizoenenwandelingen. Met de opbrengst hiervan is de afgelopen jaren al een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker. De wandelingen zijn een groot succes: er wordt door veel deelnemers fijn gewandeld en er is al een recordbedrag bereikt voor Villa Joep!

Ook in 2021-2022 is een 4-seizoenenwandeling georganiseerd. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De laatste wandeling van deze serie, de zomerwandeling, vindt nog plaatst op zondag 21 augustus 2022.

Starten kan van 8.00 tot 11.00 uur vanuit de kantine in het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Het is wederom mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Daarbij komt u ook langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert en kunt daar een drankje nuttigen en/of de schaapskudde even bezoeken.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar n.praagman@gmail.com en €8 per persoon over te maken op NL18 INGB 0002470577 t.n.v. N. Praagman. U kunt zich ook op de dag zelf aanmelden en betalen (dan graag contant en gepast). Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Wij wensen u veel wandelplezier en hopen wederom op een mooi bedrag voor het goede doel!

Foto: Tiny v.d. Meer