4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Ieder seizoen een wandeling

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) hebben Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en St. Schaapskudde Vockestaert de afgelopen drie jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker. Ook de wandelingen in 2020-2021 waren een groot succes: er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is een recordbedrag bereikt voor Villa Joep!

Reden voor de samenwerkende organisaties om ook in 2021-2022 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De lente- en zomerwandeling vinden nog plaatst op zondag 22 mei en 21 augustus 2022.

Het is wederom mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Daarbij komt u ook langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert en kunt daar een drankje nuttigen en/of de schaapskudde even bezoeken.

Starten kan van 9.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar n.praagman@gmail.com. Na aanmelding krijgt u per mail informatie over o.a. de betaling. Als dat gedaan is, is de inschrijving definitief. Graag in de mail vermelden:

Voor- en achternaam, mobiel telefoonnr. voor noodgevallen, de gekozen afstand (10, 20 of 25 km) en welke wandeling (lente en/of zomer).

Wij wensen u veel wandelplezier en hopen wederom op een mooi bedrag voor het goede doel!

Foto: Tiny v.d. Meer