Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij” 2019

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij” 2019

Poëziefestival Midden-Delfland     “Dichterbij de Boerderij”

Op zaterdag 31 augustus 2019 zal het poëziefestival “Dichter bij de Boerderij” voor de vierde keer plaatsvinden. Het festival is een project van de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCO) in samenwerking met de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Op vijf unieke locaties, de kerk in ‘t Woudt en vier boerderijen met fraaie hooibergen in de omgeving van Den Hoorn en ‘t Woudt, dragen landelijk bekende dichters Jaap Robben, Erik Jan Harmens, Radna Fabias en Vicky Francken voor uit eigen werk.

Leerlingen van het CLD maken zelf gedichten, die ze op die dag zullen voordragen.

Het eerste optreden vindt plaats om 13.00 uur, het laatste om 16.00 uur. Na elk optreden is er tijd om te verplaatsen naar een volgende locatie met een andere dichter. Dat gaat het gemakkelijkst per fiets. Lopen is ook een, wel krappe, mogelijkheid: de afstanden tussen de verschillende locaties zijn alle korter dan één kilometer.

Om je van deelname te verzekeren zijn twee acties noodzakelijk:

  • Je maakt een bedrag van € 15,- per persoon over naar bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van n.praagman o.v.v. “Dichter bij de Boerderij”
  • Je stuurt een inschrijfmail naar praagman@gmail.com zodat wij je mailadres hebben en je eventuele bijzonderheden snel kunnen melden.

Zodra het bedrag en je gegevens ontvangen zijn, sturen wij je via de mail een bevestiging van je deelname. Enkele dagen voor 31 augustus ontvang je per mail een toegangsbewijs, een plattegrond van de locaties, een tijdschema van het optreden van de dichters, in welke groep je bent ingedeeld en indien nodig verdere informatie. Als je met een aantal vrienden, kennissen en/of familieleden in eenzelfde groep wilt deelnemen, vermeld dat dan in je inschrijfmail.

Foto:Henk Groenendaal