4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Home » Diensten » Educatie & Recreatie » 4-seizoenenwandelingen voor Villa Joep

Zomer-editie – 12 juli 2020

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! Neemt u hierbij wel de geldende adviezen in acht. 

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert in 2018-2019 een mooi bedrag voor de strijd tegen kinderkanker bij elkaar gebracht!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2019-2020 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders.

De voorgaande wandelingen zijn succesvol verlopen, de volgende wandeling staat gepland op 12 juli 2020. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). De wandeling van 25 kilometer is nieuw en dat biedt de mogelijkheid om de prachtige Tanthofkade ook in een wandeling op te nemen! De wandelaars komen wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het (vernieuwde) clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van N. Praagman. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.

Ook dit jaar hopen we weer veel wandelaars te begroeten voor het goede doel! Wilt u deelnemen dan kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden.