Wandelen

Home » Evenement » Wandelen

Datum/Tijd
Date(s) - 15/06/2020 - 01/03/2021
Hele dag

Categorieën


Wandelen kan via verschillende wegen.

Vliegende wandelpaden

Vliegende wandelpaden zijn tijdelijk opengestelde wandelpaden, veelal over boerenland. De wandelaars worden slechts tijdelijk toegelaten omdat, als ze over het boerenland gaan, dit gedurende het jaar in gebruik is voor graswinning en om de weidevogels tijdens het broedseizoen de ruimte te geven hun jongen groot te brengen. Bekijk hier de actuele tijdelijke wandeling.

Boerenwandelpaden

In Midden-Delfland hebben we ook 5 verschillende boerenwandelpaden. Dit zijn vaste wandelpaden waarbij u een stuk over boerenland kunt lopen. De boerenwandelpaden zijn geopend van 15 juni tot 1 maart. Met ingang van 1 maart begint het broedseizoen van de weidevogels en zijn deze paden gesloten. Let op: fietsen en honden zijn niet toegestaan op deze boerenwandelpaden.

De routes zijn terug te vinden op deze pagina.

Vierseizoenwandeling

In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. Klik hier voor meer informatie.