Wandelen

Boerenwandelpaden

In Midden-Delfland hebben we 5 verschillende boerenwandelpaden. Dit zijn vaste wandelpaden waarbij u een stuk over boerenland kunt lopen. De boerenwandelpaden zijn geopend van 15 juni tot 15 maart. Hierna begint het broedseizoen van de weidevogels. Om dit niet te verstoren zijn de paden in het voorjaar gesloten voor publiek. Let op: fietsen en honden zijn niet toegestaan op de paden.
Hieronder kunt u de wandelpaden downloaden

Aalkeetbuiten polder- familie Hollaar

Ackerdijksepolder- familie Sonneveld, Van den Berg en Van Adrichem

Holierhoekse polder- familie Rodenburg

Foppenpolder- familie Sonneveld

Duifpolder- familie Van der Kooij

Bij de route door de Foppenpolder is een pannenkoekenboerderij gelegen. Bij de route door de Aalkeetbuiten polder is ook een horecagelegenheid die op afspraak geopend is.

 

Nieuwe wandeling Rondom A4

Vanaf half januari 2017 tot 1 juni kunt u een nieuwe wandeling maken van bijna 15 kilometer door Midden-Delfland en een stukje Schiedam. Tijdens de wandeling kunt u zelf zien en ervaren in hoeverre het gelukt is de A4, de omstreden snelweg, zodanig aan te leggen dat de omgeving hier zo min mogelijk onder te lijden heeft. De wandeling heeft twee startpunten, de locatie van onze Schaapskudde, of de Levende Buitenplaats Op Hodenpijl. Hier is een horeca gelegenheid.

Hier treft u de volledige routebeschrijving met alle informatie. Wandeling 14.7 km Januari 2017 (002)

Veel wandelplezier!